Hälsning från London

//
Isac och Noah, NA20A, är i London hela hösten – går på Svenska Skolan, bor i värdfamilj, blir självständiga, blir ännu bättre på engelska…och har KUL 🌟🌟🌟. Här kommer en hälsning: ”Skolan och värdfamiljen är jättebra. Vi har upptäckt London och hittat på massa grejer”.
Isac och Noah går Sannarp Europa. Profilen innebär att du läser höstterminen i tvåan på svensk skola i Madrid, Paris eller London. Det dina klasskamrater gör på Sannarp, gör du i stället utomlands. Sannarp Europa kan du välja med EK, SA och NA.
Sannarp-Europa-1 Sannarp-Europa-2 Sannarp-Europa-3
Previous Story

Hösten har kommit till gymnasiesärskolan

Next Story

Prova-på-träning för blivande handbollselever

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!