Prova-på-träning för blivande handbollselever

Vilken härlig inställning det var på de nior som besökte vår handbollsutbildning i onsdags! Bra kämpat allihopa! Hoppas vi ses snart igen.

I onsdags kunde den som går i nian och spelar handboll testa hur det är att träna med våra grymma tränare på Sannarpsgymnasiet. Tjugotre nior hittade till Arenan där de fick träna med våra nuvarande elever och träffa några av Sveriges mest meriterade tränare – Thomas Sivertsson, David Löfgren, Fredrik Almander och fystränaren Tobias Johansson.

I början kunde man ana en viss nervositet hos besökarna, men till slut kom tryggheten och vi fick se många snygga mål, härliga finter, spektakulära räddningar och ett rörligt passningsspel. Bra jobbat alla inblandade!

handboll-1 handboll-2 handboll-3 handboll-4 handboll-5 handboll-6 handboll-7 handboll-8

Previous Story

Hälsning från London

Next Story

Guld och silver i karate till Roxanna

Latest from Allmänt