Suveräna redovisningar av NA20A i litteraturhistoria

/

Naturvetenskapsprogrammet är förstås inte bara matematik och laborationer i naturvetenskapliga ämnen. Även en ”naturare” har ämnet svenska och behöver känna till vår litteraturhistoria. Igår redovisade NA20A sina arbeten om litterära epoker.

Att redovisa inför klassen brukar inte vara det bästa som elever vet. Men! Det är nyttig träning att våga prata inför andra, en värdefull kunskap att ta med sig ut i livet. Något som också är bra att ha koll på när man går ut i vuxenvärlden är lite grundläggande allmänbildning om litterära epoker. Det har NA20A arbetat med under senare tid, och igår och idag var det dags att redovisa för klasskompisarna.

Under onsdagen var det grupperna som arbetat med antiken, medeltiden och renässansen som förmedlade sina kunskaper och iakttagelser. Alla var superduktiga, och ifall någon var nervös så märktes det inte alls.

IMG_3081 IMG_3088 IMG_3093 IMG_3104 IMG_3105

Previous Story

Rapport från elevers landslagsuppdrag

Next Story

Alva Arvidsson satsar på fotbollen

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns