Matteo praktiserar hos förvaltningschefen

/

Om man går samhällsvetenskapsprogrammets beteendeinriktning följer man en person som arbetar inom ledarskap eller som chef under en vecka. Förra veckan var treorna ute på sin praktik. Matteo Turco i SA19B följde vår förvaltningschef Ewa Kristensson.

Syftet med praktiken på SA-programmet är att kunna följa upp de teorier man läser inom ledarskap och förstå hur de kan praktiseras i ett yrke. Ett sätt att sätta ihop det man lär sig i skolan med det som sker på våra arbetsplatser.

Matteo är nöjd med sin praktik och tycker att han har fått en bra inblick i hur en förvaltning fungerar.

Matteo-ewa

Previous Story

Kajsa och Tova är uttagna till riksläger i handboll

Next Story

Intresserad av att lära mer om människor? Kanske BF passar dig?

Latest from Allmänt