God jul och gott nytt år!

Efter en rolig och händelserik hösttermin får vi nu lov! Vi har fått ta del av massor av idrottsframgångar, elever på äventyr i Europa, härliga nior som besökt oss, FN-rollspel, luciatåg, studentkommitténs roliga upptåg, fira FN-dagen,  duktiga UF-företagare, duktiga musikelever som uppträder, elever på praktik, prisad lärare, ett välbesökt öppet hus, LUS-dagar, besök av Folk och Försvar, …ja, listan kan göras lång över allt fantastiskt som har hänt.

Men framför allt har vi förmånen att vara med våra underbara elever som gör hela skolan glad och trivsam. Ha nu ett skönt och vilsamt lov! Välkommen tillbaka tisdagen den 11 januari och då enligt schemat. 

Lucia-avslutning

IMG_4840 IMG_5080 IMG_5088

 

 

Previous Story

Rekordmånga nior vill gå NIU-fotboll

Next Story

Nytt år - nya chanser

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns