Mattias och Frans i semifinal i språktävling

En ynka poäng! Det var vad som saknades för att Mattias, NA19B, och Frans, SA19B, skulle ta sig till final i den rikstäckande språktävlingen IL competition. Men bäst av tolv i Sverige är toppen! Stort grattis!

Mattias och Frans tog sig till semifinal i en stor språktävling, med deltagande lag från hela Sverige. Femtio frågor i kvaltävlingen besvarades. Det handlade om geografi, historia, amerikanska presidenter, ordkunskap, etc. Det krävdes alltså en stor omvärldskunskap för att ta sig till semifinal.
Dessutom var allt på engelska.

Stort grattis, och otroligt bra jobbat.

Frans och Mattias tillsammans med läraren Christian Strandberg.
Frans och Mattias tillsammans med läraren Christian Strandberg.

 

 

 

Previous Story

Mångkamparen Ludvig deltar i SM i helgen!

Next Story

EM-kval i fotboll för Lovisa Brogren

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!