Information till idrottare som vill läsa vidare efter gymnasiet

Så många möjligheter det finns för den som är idrottare, vill satsa på sin idrott och studera vidare! Igår hade vi besök av Högskolan i Halmstad som informerade våra idrottselever om utbildningar med idrottsinriktning.

Sannarpsgymnasiets idrottsutbildningar har sedan länge ett etablerat samarbete med Högskolan i Halmstad. Igår höll Urban Johnsson, professor i psykologi och sport vid Högskolan i Halmstad, en föreläsning om utbildningar för den som är intresserad av idrott. Högskolan i Halmstad är ett så kallat riksidrottsuniversitet, vilket innebär att de har flertalet studenter som gör en elitidrottskarriär och samtidigt studerar med de anpassningar som krävs för att kunna elitsatsa.

Här kan du läsa mer om riksidrottsuniversitetets utbildningar.

HH-info-2 HH-info-1

Previous Story

Sannarp Departure - ett första steg ut i Europa

Next Story

Fredrik Pettersson: "Att börja dagen med träning är en bra inkörsport till en hälsosam livsstil"

Latest from Idrott