Simlärarutbildning på barn- och fritidsprogrammet

//

Nu är BF-treorna godkända och färdiga simlärare! Tack vare vårt samarbete med Halmstad Arena Bad och Svenska Livräddningssällskapet har vi kunnat genomföra simlärarutbildning för våra elever på barn- och fritidsprogrammet. 

Går du barn- och fritidsprogrammet har du två inriktningar att välja mellan – framtidsinriktningen eller socialt och pedagogiskt arbete. Går du fritidsinriktningen kan vi nu erbjuda möjligheten att, genom en veckas utbildning, bli godkänd simlärare. Det fixade våra BF-treor galant!

MicrosoftTeams-image (2)

Previous Story

IDAHOT - för rätten att älska vem man vill

Next Story

Vård- och omsorgsprogrammet besöker mässa

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!