IDAHOT – för rätten att älska vem man vill

/

I tisdags var det den 17 maj och IDAHOT-dagen, det vill säga International Day Against Homophobia, Biphobia and Transphobia. Självklart är det en dag vi uppmärksammar, eftersom är det en självklarhet att kunna älska vem man vill. Skolans FN-förening, Regnbågsklubben och estetelever stod för programmet och anordnade fantastiska uppträdanden, Kahoot och inspirerande tal. Tack alla för ert fantastiska engagemang!

Det var den 17 maj 1990 som Världshälsoorganisationen tog bort sjukdomsstämpeln för homosexualitet. I Sverige skedde det 1979. Kampen fortsätter för alla människors lika värde oavsett sexualitet. En självklarhet – kärlek är kärlek!

 

IDAHOT-220517-2 IDAHOT-220517 IDAHOT-220517-3

Previous Story

Albin Persson tackar Sannarps lärare för kunskaperna

Next Story

Simlärarutbildning på barn- och fritidsprogrammet

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns