Lagkapten Filip Eriksson i mitten. Skyttekung Albin Binnefors till vänster och turneringens spelare Pontus Carlsson till höger. Foto: HBK

Med en trupp av Sannarpselever vann HBK internationell fotbollsturnering

/

Vilken fantastisk prestation av våra fotbollselever! I helgen vann HBK:s P19-lag den internationella turneringen Karel Stegeman Toernooi i Nederländerna. I stort sett hela HBK-truppen består av Sannarpselever. 

I helgens stora turnering i Nederländerna deltog hela 18 av Sannarps fotbollselever, med lagkapten Filip Eriksson (NA19B) i spetsen. Dessutom blev Albin Binnefors turneringens skyttekung och Pontus Carlsson blev utsedd till turneringens spelare, båda SA20B.

Efter framgångsrikt gruppspel besegrade HBK:arna Aalborg BK med hela 4-0 i semifinalen. I finalen väntade belgiska KV Mechelen där Albin Binnefors stod för 1-0 i första halvlek. Albins mål blev matchens enda och därmed stod laget som segrare.

– Jag är oerhört stolt över våra fotbollselever på skolan, som visar vilken kvalitet de besitter. Det är härligt att se att all träning också ger resultat! Stort grattis, grabbar, till en fin vinst, men framförallt en fantastisk upplevelse och erfarenhet som ni alltid kommer bära med er, säger vår fotbollsinstruktör Thomas Ordrup.

Förutom Filip, Albin och Pontus deltog också Egon Kurtulus, Linus Abrahamsson, Samuel Svensson, Hugo Neborg, Måns Andersson, Lorent Mehmeti, Zackarias Nilsson, Petter Andersson, Enis Krasniqi, Axel Abrahamsson, Wilmer Hesselgren, Leo Hedenberg, Emil Annerhult, David Norrman, och Noel Åberg från Sannarpsgymnasiet.

Foto: HBK
Foto: HBK
Lagkapten Filip Eriksson i mitten. Skyttekung Albin Binnefors till vänster och turneringens spelare Pontus Carlsson till höger. Foto: HBK
Lagkapten Filip Eriksson i mitten. Skyttekung Albin Binnefors till vänster och turneringens spelare Pontus Carlsson till höger.
Foto: HBK
Foto: HBK
Foto: HBK
Previous Story

Besök av proffsmålvakten Oscar Linnér

Next Story

Guld till Anja och Erik på bordtennis-SM!

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!