Skolavslutning 2022!

/

Äntligen kunde vi samlas i vår stora aula Galaxen igen! Och äntligen fick vi höra och se våra duktiga elever uppträda igen!

SommarAvslutning-1 SommarAvslutning-2 SommarAvslutning-3 SommarAvslutning-4 SommarAvslutning-6 SommarAvslutning-7 SommarAvslutning-8 SommarAvslutning-9 SommarAvslutning-10 SommarAvslutning-11 SommarAvslutning-12 SommarAvslutning-13 SommarAvslutning-14 Qó³› ˜L™ËèÄ8¿­/àüWüy«&N{îKkxm¡ŽÞč`ª¢€×’I²Þ®eŽ(ÚY$q‚Îç` ’pÆ$še ¾Jüßóß×üÖ÷1Le‰§—•(¶¸*”ð’Œß&Íæ»7…¦hýS¼ÿ9ÄÃ)q–Q{¤Ï©ÁõÝ0-ÌÑg²­]âq¿ÞÝqX²ˆ×ÑãõBE½µ°¹}+÷‘C% ¤ «)cZPî86ÙvH™sôóÒyI‚þpië«i«[(u…Àè³Û¿ó+ÂåúYX ºþÒÇDLWüè'ZÍÄÂض‚î(gŽ>*T}ùVvw(ð„üƒËõÛ ¾’~·™ŒŠë^#‘©À׶eG¹çu˜e™W¦^¦¬4®D'’á-à©^T.æHAO‡·ÚÈÏ%y”èô~<·ŸùVçiIâ›AaúcËwš]ÄDÇq¶ÒÙ#‰C¿ËŽs¯.‚Cú3vñP1?Õ|ñù+ MyçèÒ~J4角ç	¿¹~üÚ¿ìs3$¶Õã²6{–¡åx’ëtÄ2°f(ªÌ³Äþ9¿ìàI¦Ì1²Ç,¼ƒk©ß;ÍqéF±„_HB‡cɪW¯lÝë2ä„A©}.ó6»]ü°‹CÑu/0éwM?Õ!–{›Y€ß‚Ëáâ W9ÒÊLÇ9ÿw‡áÙWÈ?šÞCh#xnˆ$@Ä20¬»ü#ì¶hõš0E–ÝiÇ' ìY¶²tht}NÿNÑPÈgA%P@2¬R¬ãœìeðäÿÿӟ~fiú/ÔÿHé'‘V&òÊÜWšÙ€3>y匇¿…Ïì‰K$†9gø§þçü畷´Ù­ŒvÓKlçì£lƒçLÄÅ­å/a—ÙüÕè1,ZVêk‹‹Vg¹ýËCanTDIû^õï˜Ú­§ôzEÿ±vý—ØÓÓú¥(™÷)ݝ®±åˆPêz`–ÛSŒL¨Ô-ÀPn;‹¦oû(ÓFPÊ6‘ñ?ü¿ô«=5×àÁ‘†OæǙޟæö±Ð"·°µ[™j¢€2†ß ý¯s‡6§B/$Oû[ÏϞ?¼ú¥üÏá`^g¹7öétkf¿¼™‚íÈôúsK©ŒÜYÏîÇð½h?¾˜3>ˆý_ñ(¯1ùM¯(–ÎÏí,+»Ú‹–v†¢YvcǧûùI»Qژ±ÃÎØÇãéy6·ªËªj·7ҝåsÀx ÙGݚèŠñÙó“2(-(ˆm.ä ñÁ#£·uF*Z´  S®N0‘äßYþV~]/”´ï/ˆøë7ï%Åù=Tz|’?öÿ‚֑ͮ€ú~'7÷÷—­W54䙼£óÓó=#J:-³þþå=KÂâ*Ñcÿž­ÿ	™š|‘Å!",ÿŠdrŸ*ßÍy3Í'Ç,ÍR<IØú³.C#Äy¹t õÝ;ÍageeqêY¿ÃNE$˜TFF¡¸Ô?6ÿWùóED‘¿û×;O–¶eZN‘äí]þ³u®¢Æ”ŽVG^TpƒF1Äy9a•eɖ·ãýó³ÇÀw<ÓMcȾ@ÔtÀoaž{%”MÈ? ¯­º¶c Nq-ˆâþ«qBqá;‹âKí|¹ùq©éÿ¢­ÃF¶gÐKcs"ʛ (%ùvñÊrjõ8¥ì¸]Œ4Øø×ó§ýóÖ¼‘¥áŒ.ÆQr¬üý@ƱòߦÕÏGìžÂ˟N2gÇ’cŠáú›Æóý§ªÇ§"8ÉþŸ«ŠŸèÿÅ1ÍEÖ®5)§’E§jCnch¨øc6¡â¼Wl‘öK$G£$'_Žù8øûwa'ìByvæݒÂäI T»AÀ–Z hü5Ê3iΈWûé:ܚÁ’fGÒÝCI¹kvÓ.¢Ô•X¢r…£»QjC×ýŽjói²	rß(~üÓöÞ1µtvxfjÞeäk;=ósÏc÷mû¹ SÔ,äÌÿG)FCO“‹2/?­ÇY¤{7óãz$.ÞÙÖöIÏKÒß.]4ròª’Àü/ZÛ녇}³>іÖ_Q=8é åðÌ$qj½sí8’"ù£Xò;ùgóÊÎÄmcqz—–LjIfM€ûùkíf³Q“‹K"yˆº‘‡ƒSå"ÈÍÄñÝL.GÀeºŽí“GÌÔ éZ;ü<³I Gœ„xcþkÐø¼Áå¼Íÿԍùóûô´óÝ=V]½6û<gˆä?œáö—µzœÐðâ#‚=<QõåÿŽ¦_™¥‘mÝÂF8¥õÇùï%ÔõØRé,ؕ’häx6<°'ې¦jôÚN"îuª,¶ó‘i®nE´·×‘Pݙ@©o–dòœÏ‘~iÜ¢¿p u1î—ÉØÇ°5gø8ងÆ×ËWö‰DÖL+ׄ+î]ŒcîÉCW8›ˆ—ͳù ¿¼Ë†?՗‹þá9_̟?ùj[c˜n/yRí}N*@弅úô;òÌüzü„Dhù÷œ³] ÅŒŽø²þ¤±ðÿ§fÚüå™a5½.؞£Õ¶&'lx’ÊwëöpÃ."w?Õõ8SÒ̍‹Í¼áæ GÌúÓÌÝ]J­Á%þÊ*õ¤kðŒÅɓs)mþö)Á€ÄWUKËÿ1X]ÙO®Û&™a롖k‰à¯<îÒF“~u›È:֑enšÅ¼w6µ[{¢jі}¾ ÅÕM3U¤†h̐%ý(³8Dë†QlfÑn­mä‚ã_^lI”Es“¹IÌü4Uøxüy°9¸ˆ;A œ	Œ¦EÞjöW>¤—º•Ìj(‘òH@ڛë톝mтg/óWèz-Ž»©¥½µ¬¢BâYî]؟„ם	!X“Ç:>ÁìéJ~6Zð±ÿóçü×µupbô™xŸÃÿúɾP°‰RgRΟd“ᛎÒírž*2–inΚÞÎ5n=($S9“’]ºÇˆ‚Ô´T^:Œ7C±•aòo´0ãÔNI!œ±Äó͞Fò~‰¦I¨E$Ö²–mn:<‡¢ÑêxŽ­ñfçC¬Ëš|$?ŠN£OÆß9þe~aA©jCN²‚9,lIS*Ñ}I©F;ð¯LÖvœÆIðƒ´?Ý;~ÅÔþPñÎ}çé‹ßÿ,îÿHþYi“Hht匪ô  p7ùç%8xY踜ì¹<Iq‘~¦7®ÏêÜü?î°{Ðg]£E–1²qä‹×¿Sf^.€Š‘ò9ƒÚ¸õspË£Í0µÛ]óÒÞþEÿDÕ4è`º}…ÌÈý‰Hù“š}$	Á_̙u½£éÊ=̪[åzÛ;4uD5 |³y¢Ô˜…l lï䶜s&ª4#:ÈåŽHììñfz——.þ± L’±eí±ïÍkáF›ä-*üÔÒ4¥·³ó5Ô?¼Ókn×4¯£Û"™Où(Áy·ìFÎßg9­^9J$Gý/ó¸ZñN1˜2èÁu+˜n®lcµ†#‹‹yóßâAÄÑhîíûk0 cÓÅÅþõÍ2ÜìÿÿÕáš|Ï!oÈ7Z¸ñÄ»Üzµ`XeZ?µ]:EÍE;õÌ0۔ƒÔ<±ù¶îe<סòÌyëbáj4[řMúÎVl‚レƒ)®^*AÄñ%„Ž(¼Ïó‹B»ÐdÓõi#3ØڕŒI /#@7ìØȜdHrsqg†HYüז4$ ½”(ªO¦ÒìIîŽa™Nù·C&š°Æ_ðÉÊKåó–·pÅ侒´äµ®Ý¶®G'Í̙Ÿé9ûLãŽ8qècûþ4¶}jêfýíÜòîvû'õŒO¶5ØäŸù¿»ÿqÀ¾ÏÍ7°#·Û‘s4„³m¿æ¬</ç¥_Îó’ëÍ»)á2ÂxðýځUؖäOS„D4ÏW3֒kûéne¤ÈÊ:éGàr£Ì¹˜þ‘ïn“o,ò+?¤‚*<FGŠ!ÇË´Šûyc%æ ûö@7ÿdß×!(žM{ȚÖ^ecCZWå’Âf ¦ÌWœ#"(ùª(.Àµh)R*1ðE—k—´²d кçpµk«ë—×QYZðõg`ˆ©“R}ùÌÒiN‚ëþÆ?Å'zɁ¹}'ä/)&§Åëj3×S	-ü¢ƒ Î¯&HŽŽ'žÖLå72õ}*ÔÃn¡…†sº¬œEž“Òs»@¥,±Ä$Œ4ÎÀ¹'%™ÐMnùsóƒóoôž¶°Z%’·¡m¤X	%<Hø¤ýŸòs}­ˆÑéü(ŸßäõN_ÍkÒÈK(”Ç~ž<SPõ㈍  ,hŠÐxøç9³™”J€æǃüçÕߒ·qŸ%Xé² 4ºt2 =é)÷f«´1(Ìw¹|$@%º¼·.YªTñ§zé4² ØÛÓ§k{¨Ý6({}#l¯S(¹–ï:ÿœ…Ọ̀˺ˆ_ƒ„öR2å"H‡ül·Ê”å®‘}wºÔB<ݚ¤àÆ*VœÈ@»¶:|2d¨_Óýg]ˆ•[Ý*ãÐYÊ5YC¿ù5î~}su¢×ðυˆDïÈú‹Åp väÅFçî͆º"qâˬ= öÊÏUÒn´»µçkw SommarAvslutning-16 SommarAvslutning-17 SommarAvslutning-18 SommarAvslutning-19 SommarAvslutning-20 SommarAvslutning-21 SommarAvslutning-22 SommarAvslutning-23 SommarAvslutning-24 SommarAvslutning-25 SommarAvslutning-26 SommarAvslutning-27 SommarAvslutning-28 SommarAvslutning-29 SommarAvslutning-30 SommarAvslutning-31 SommarAvslutning-32 SommarAvslutning-33 SommarAvslutning-35 SommarAvslutning-36 SommarAvslutning-37

 

Previous Story

Guld till Anja och Erik på bordtennis-SM!

Next Story

Rutinerade Sanna satsar vidare på sportkörning efter studenten

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!