Nu kör vi igång igen!

/

Soliga och roliga kick-off-dagar, fulla av inspiration, information, glädje och lära-känna-övningar, är nu över. Vissa klasser utmanades med att tillbringa en natt i tält i Vinnalt. Där tränar de ledarskapsförmåga och teambuilding. Andra höll sig på hemmaplan och hade minst lika roligt.

NA-eleverna fick bland annat en inspirerande föreläsning om Artificiell Intelligens av vår före detta elev Johanna Bergman. Johanna är utsedd av Forbes till en av de 30 mest framgångsrika som är under 30 år under 2021, vilket vi skrev om i våras.

Elever som började på Nationell Idrottsutbildning, NIU, fick en extra kick-off. Dels var de ju med sina respektive klasser de första dagarna, men idag på förmiddagen fick de lära känna de andra som också har antagits till NIU i våra olika idrotter. Lekar, fika och information om vad det innebär att vara en idrottselev var vad de fick ta del. För närvarande har vi NIU i badminton, bordtennis, fotboll, friidrott, handboll och simning. Till nästa läsår lägger vi även till volleyboll.

Lycka till alla nya och ”gamla” elever!

uppstart-2 uppstart-3 uppstart-4 uppstart-5 uppstart-6 uppstart-7 uppstart-8 uppstart-9 uppstart-10 uppstart-11 uppstart-12 uppstart-13 uppstart-14 uppstart-15 uppstart-16 uppstart-17

 

 

 

Previous Story

Sannarpsgymnasiet är nytt riksidrottsgymnasium

Next Story

Från Sannarp till pudlar och designerkläder i Paris

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns