Spanska på riktigt!

På spanskan händer alltid något kul! Vår spansklärare Ana Ponce använder sina kontakter i sitt hemland, Spanien, för att eleverna ska få lära sig språket på riktigt. Här är det elever i spanska steg 4 som intervjuar Martina, en 19-årig tjej från Barcelona.

På Sannarp kan du självklart läsa moderna språk. På samhällsvetenskapsprogrammet ingår 200 poäng moderna språk, på ekonomi och naturvetenskapsprogrammen ingår 100 poäng. Några elever väljer till moderna språk som ett individuellt val.

MicrosoftTeams-image (18) MicrosoftTeams-image (16)

Previous Story

Ledarskapsutbildning på barn- och fritidsprogrammet

Next Story

Det bästa är nya vännerna i Paris. Det värsta är att behöva lämna dem...

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns