London! Linnéa berättar om äventyret i en av Europas största städer

//

Musikal, kaféer och ny mysig klass är bara något av det Linnéa i NA21B upplever i London just nu. Hon och de andra eleverna på profilen Sannarp Europa är halvvägs in i äventyret med att spendera en termin i värdfamilj och plugga på svensk skolan i någon av Europas största städer. Här kommer en hälsning från Linnéa:

”Jag har det superbra i London! Värdfamiljen är suuuppertrevlig och jättesnälla, ibland lite för snälla nästan. Skolan går bra. Dock är det högre tempo här än hemma, plus att man ju hellre vill kolla in London än att sitta och plugga, så jag jobbar på motivationen.

Vi gör massa roliga grejer hela tiden och det bästa är att hitta nya ställen som man verkligen ”klickar” med. Denna vecka har nog varit den bästa med att hitta ställen. För det första var jag och Vega på ett café där man kunde måla koppar och liknande – superrrrmysigt!! Idag var jag på musikal för första gången här. Vi var på Pretty Woman och det var bland det bästa jag gjort, så det är ett extremt tips till framtida Europaelever. Självklart har vi även kört klassiska turistgrejer. 

Om jag saknar något hemma så är det att man aldrig känner sig riktigt hemma, eftersom man faktiskt bor hos någon annan. Samtidigt trivs jag jättebra, men saknar att känna mig så bekväm som man gör hemma. Det är roligt att träffa alla nya människor i min nya klass. Eftersom vi är så få lär man verkligen känna alla. 

På fritiden pluggar jag, gymmar eller hänger i Richmond och på helgen brukar vi vara inne i London. När drottningen dog var det hyllande posters överallt och under bank holiday (samma dag som begravningen) så var de flesta affärer och caféer stängda. På grund av de extrema köerna, 20-30 timmar, bestämde vi oss för att kolla begravningen på distans.”

MicrosoftTeams-image (29) MicrosoftTeams-image (28) MicrosoftTeams-image (27) MicrosoftTeams-image (26)

 

Previous Story

BF lär utanför klassrummet

Next Story

Handbollsspelarna Tim och Simon spelar Champions Cup på Porto Santo

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns