Redovisning - utomhuspedagogik

BF lär utanför klassrummet

/

Mycket av undervisningen på barn- och fritidsprogrammet sker utanför skolans väggar. Utomhuspedagogik praktiseras utomhus och många av ledarskapskurserna sker ute bland de som ska ledas.

I tisdags var det kickoff för BF21 på kulturhuset Nolltrefem. Där ska de under våren hjälpa till att skapa möten inom kultur för ungdomar på språkintroduktionen i ett integrationsprojekt. Inför vårens projekt fick nu våra elever testa på, och lära sig mer om, olika kulturformer – som podd, musikstudio, teater, film och skapande.

I veckan trotsade elever och lärare i BF20B höstvindarna och hade redovisning av arbeten utomhus. För självklart är man utomhus när det just handlar om hur man leder barn i aktiviteter utomhus. Uppgiften handlade om att man skulle som ett arbetslag i förskolan planera för en förmiddag med aktiviteter utomhus. Till exempel kunde temat vara superhjältar, kompisskap eller Babblarna. Alla aktiviteter skulle stimulera utveckling inom språk, matematik och motorik för barn mellan 1 och 6 år. Utomhuspedagogik ingår i kursen pedagogiskt arbete.

Mycket bra jobbat av alla redovisande grupper!

På Nolltrefem
På Nolltrefem
På Nolltrefem
På Nolltrefem
På Nolltrefem
På Nolltrefem
På Nolltrefem
På Nolltrefem
Redovisning - utomhuspedagogik
Redovisning – utomhuspedagogik
Redovisning - utomhuspedagogik
Redovisning – utomhuspedagogik
Previous Story

Vem vill inte leva i en bättre värld? Heja FN-föreningen!

Next Story

London! Linnéa berättar om äventyret i en av Europas största städer

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar