Ny helg och nya tävlingar och matcher för våra idrottselever

/

Allsvensk match i handboll för Tim och Isac, Top 12 i bordtennis för Nellie, Arvid, Samuel, Hugo och Emil, A-tävling i konståkning för Matilda är bara några exempel på tävlingar och matcher som händer i helgen för våra idrottselever. 

I Drotts allsvenska herrlag vimlar det av nuvarande och före detta Sannarps NIU-handbollselever. Den här helgen får Tim Jovic och Isac Andersen chansen att ingå i truppen som ska möta Karlskrona på hemmaplan i det som betecknas som höstens hetaste allsvenska match. Till denna match är även de före detta NIU-handbollseleverna Emil och Calle Almander, Edvin Larsson, Theo Andersson Hjert och Emil Göransson. Även motståndarlaget Karlskrona representeras av den före detta NIU-handbollseleven Hugo Sivertsson. Kom å heja, vet ja!, på Halmstad Arena klockan 16.00.

När du ändå besöker arenan kan du också titta in till våra NIU-bordtennisspelare Nellie, Arvid, Samuel, Hugo och Emil som även de har hemmaplan i tävlingen Top12 syd i helgen. Konståkaren Matilda startar dock på bortaplan i A-serien i konståkning då hon åker till Lund i helgen.

186BDAC9-DB80-4506-9B64-B8BEA878E6CA IMG_1132 Bordtennis-arvid Bordtennis-nellie Bordtennis-Samuel Cross-matilda

Previous Story

Handbollsspelarna Tim och Simon spelar Champions Cup på Porto Santo

Next Story

Sannarp Musik uppträder under lunchen. Perfekt start på höstlovet!

Latest from Allmänt