Ny helg och nya tävlingar och matcher för våra idrottselever

/

Allsvensk match i handboll för Tim och Isac, Top 12 i bordtennis för Nellie, Arvid, Samuel, Hugo och Emil, A-tävling i konståkning för Matilda är bara några exempel på tävlingar och matcher som händer i helgen för våra idrottselever. 

I Drotts allsvenska herrlag vimlar det av nuvarande och före detta Sannarps NIU-handbollselever. Den här helgen får Tim Jovic och Isac Andersen chansen att ingå i truppen som ska möta Karlskrona på hemmaplan i det som betecknas som höstens hetaste allsvenska match. Till denna match är även de före detta NIU-handbollseleverna Emil och Calle Almander, Edvin Larsson, Theo Andersson Hjert och Emil Göransson. Även motståndarlaget Karlskrona representeras av den före detta NIU-handbollseleven Hugo Sivertsson. Kom å heja, vet ja!, på Halmstad Arena klockan 16.00.

När du ändå besöker arenan kan du också titta in till våra NIU-bordtennisspelare Nellie, Arvid, Samuel, Hugo och Emil som även de har hemmaplan i tävlingen Top12 syd i helgen. Konståkaren Matilda startar dock på bortaplan i A-serien i konståkning då hon åker till Lund i helgen.

186BDAC9-DB80-4506-9B64-B8BEA878E6CA IMG_1132 Bordtennis-arvid Bordtennis-nellie Bordtennis-Samuel Cross-matilda

Previous Story

Handbollsspelarna Tim och Simon spelar Champions Cup på Porto Santo

Next Story

Sannarp Musik uppträder under lunchen. Perfekt start på höstlovet!

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar