Sannarp Musik uppträder under lunchen. Perfekt start på höstlovet!

///

Nu har alla elever ett välförtjänt höstlov! I fredags avslutades första delen av höstterminen på allra bästa sätt med uppträdande av elever på Sannarp Europa. Tack för att ni förgyller tillvaron i höstmörkret. 

Sannarp Europa är en estetisk variant som du kan gå tillsammans med antingen natur- eller samhällsvetenskapsprogrammet. Då kan du kombinera ditt intresse för musik samtidigt som du får full behörighet från det program du har valt. Det bästa av två världar, helt enkelt.

Nu önskar vi alla elever ett underbart och vilsamt höstlov!

Previous Story

Ny helg och nya tävlingar och matcher för våra idrottselever

Next Story

Tjoho! Nybakade poollivräddare!

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns