Från Sannarp till chef på AI Sweden – igår gästade Johanna Bergman TV4

/

Johanna Bergman tog studenten från Sannarps naturvetenskapsprogram 2012. Med massa nyfikenhet och en hel del drivkraft har hon på kort tid avancerat till att bli chef för strategiska initiativ på AI Sweden. Tiden på Sannarp tycker hon gav henne bredd och djup, samt en förmåga att kunna ställa de rätta frågorna för att lösa problem. I går besökte hon Nyhetsmorgon i TV4 för att berätta om projektet som handlar om att med hjälp av AI i rymden tidigt kunna identifiera skogsbränder, oljeutsläpp och andra oönskade händelser på jorden.

Här kan du se klippet på TV4.

Previous Story

USM i helgen för eleverna på NIU-badminton

Next Story

Sannarp Departure - nu förbereder sig eleverna på Sannarp Europa för sin resa

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!