Treor berättar för tvåor

Eleverna på samhällvetenskapsprogrammets beteendeinriktning hjälper varandra. Nedan kan du se bilder från när elever i årskurs 3 berättar för elever i årskurs 2 om vad det innebär att göra ett gymnasiearbete.

Eleverna beskrev de olika delarna ett gymnasiearbete innehåller, vad dessa innebär och hur de hänger ihop. I samband med detta visade de och berättade också om sina egna arbeten. Årets gymnasiearbeten har handlat om orsaker till kriminalitet, konsekvenser av ungdomars alkoholkonsumtion, syskonpositionens inverkan på personlig utveckling, idrottens betydelse när det gäller att avhålla sig från kriminellt beteende och psykologiskt perspektiv på terrorism.

gy_arb gy_arb5 gym_arb2 gym_arb3 gym_arb4 gym_arb6 gym_arb7

Previous Story

Delaktighet

Next Story

IB-examinationer pågår

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar