Sannarpsgymnasiet var representerat på bokmässan

Sannarps ihärdiga arbete för allas lika värde och mot trakasserier och kränkningar väcker uppmärksamhet. Svenska FN-förbundet har noterat vår ambition och bjöd därför in sannarpsläraren Måns Hultgren till bokmässan för att delta i ett panelsamtal om jämställdhet. Där pratade Måns om hur han arbetar med frågor om jämställdhet, feminism och manlig norm i klassrummet.

Panelsamtalet utgick från olika perspektiv och deltog gjorde även Birgitta Ohlsson, politiker och författare, Flora Wiström, som bloggar om frågorna, samt före detta sannarpseleven Wilma Sörman. Wilma beskrev hur hon upplevt vårt arbete för jämställdhet ur ett elevperpektiv.

bokmässa1 bokmässa2 bokmässa3

Previous Story

Organisationen WorldSkills uppmärksammar Sannarps vård- och omsorgsprogram

Next Story

Inspirationsdag med våra inspiratörer

Latest from Allmänt