Elin i SA20D är årets idrottstalang

Vi är stolta över att vår elev Elin Jenderhag har tilldelats priset Årets talang 2020 av Radio Halmstads program Sportkollen.

Elin åker konståkning och tävlar från och med i år i sportens högsta serie, elitserien. Elin är bara en av våra många framgångsrika elever på skolan som går idrottsprofilen Crosstraining. I Crosstraining kan du utöva vilken idrott som helst, och träningen på skolan är individuellt anpassad för att passa just dig. Träningen på skolan blir ett komplement till din träning utanför. Crosstraining kan du välja tillsammans med vilket som helst av våra nationella program.

Här kan du lyssna på Sportkollens intervju med Elin och bland annat höra om hennes träning, tävlingssäsong och om hur det går till när hon utklassar reportern i en balanstävling. Och, yes, Elin, det är som Sportkollens reporter säger: ”You are special, so very special”.

elin

Written by