Duktiga nior spelar fotboll med oss på Sannarpsgymnasiet

I fredags besökte ett härligt och duktigt gäng fotbollsintresserade nior oss. De fick information om våra idrottsutbildningar, äta frukost med våra idrottselever och testa på hur det är att träna med våra instruktörer. Tack för att ni kom och hoppas vi ses snart igen!

Går du i nian står du just nu inför ditt gymnasieval. Det kan vara svårt att bestämma sig och mycket att välja mellan. Det viktigaste är att känna en känsla av att ditt val är rätt för just dig. Därför är det viktigt att besöka de utbildningar som intresserar dig.

Det finns många tillfällen att besöka Sannarpsgymnasiet. Alla gymnasieprogram har besöksdagar och alla idrottsutbildningar har prova-på-träningar. Missa inte heller vårt öppet hus lördagen den 20 november klockan 9.00-13.00. Anmäler dig till besöksdagar och prova-på-träningar gör du på halmstad.se/sannarpsgymnasiet. Till öppet hus är det bara att komma.

Varmt välkommen till Sannarpsgymnasiet!

Fotbollsdag1 Fotbollsdag2

 

Previous Story

Annika Brogren får Svenska Akademiens svensklärarpris

Next Story

Elever får verktyg för att förebygga våld och kränkningar

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!