Kick-off med NIU-ettor

//

I måndags i förra veckan träffades alla nya NIU-idrottare för en gemensam kick-off. Efter en kort genomgång om hur det är att vara idrottselev på Sannarpsgymnasiet samlades alla vid friidrottsarenan för lekar, fika och tävlingar för att lära känna varandra över idrottsgränserna. 

Vädret visade sig från sin bästa sida när alla årkurs 1-idrottare på NIU (Nationellt godkänd Idrottsutbildning) hade kick-off. Först fick de en liten genomgång på skolan om frukost, extra studiestöd vid behov, träningskläder och annat som erbjuds dem. Vi berättade också om det vi alltid brukar få tillbaka av idrottselever, som goda ambassadörer som gör sitt bästa både i skolarbetet och på träningarna.

Efter massor av härliga skratt och roliga lekar på friidrottsarenan hoppas vi att alla känner samhörigheten, oavsett idrott, på Halmstads största idrottsgymnasium som Sannarp är. Nu har vi NIU i badminton, bordtennis, fotboll, friidrott, handboll och simning. Till nästa läsår är vi glada att vi kan addera till även volleyboll. Det är så roligt att våra idrottsutbildningar växer!

uppstart-niu-9

uppstart-niu-1 uppstart-niu-2 uppstart-niu-3 uppstart-niu-4 uppstart-niu-5 uppstart-niu-6 uppstart-niu-7

NIU-kickoff-1 NIU-kickoff-2 NIU-kickoff-3

Previous Story

Från Sannarp till pudlar och designerkläder i Paris

Next Story

Plugg och äventyr i London

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!