Turnering med alla NIU-idrottare

/

Var det en dag för snabba friidrottare? Eller kanske för spänstiga handbollsspelarna? Eller var det de smidiga simmarna som skulle lyckas bäst idag? Idag hade alla som går NIU, Nationell Idrottsutbildning, en gemensam avslutning på NIU-terminen. På programmet stod volleybollturnering!

Nästa år startar vi NIU även i volleyboll, men än var det idrottare med huvudfokus på fotboll, simning, friidrott, badminton, bordtennis och handboll som skulle erövra volleybollen och nätet. Lagen för dagen bestod av idrottare från alla våra idrotter, med en härlig blandning av idrottsförmågor. Men alla är de ju idrottare och var förstås duktiga även i denna sport.

Segrarna vann förutom äran även godis. Kanske inte det bästa…men det är ju snart jul!

Previous Story

Ahlam, Julia och Maja har vård- och omsorgshjärtat på rätta stället

Next Story

Maxmelvin är på rätt plats på sin APL

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar