Barn- och fritidsprogrammet möter människor och kultur

/

Äntligen var det dags för att dra igång årets upplaga av projektet Möte med kultur. I tisdags samlades våra tvåor på barn- och fritidsprogrammet tillsammans med elever från Kattegatts språkintroduktion på kulturhuset Nolltrefem för att testa de olika kulturformer de ska jobba tillsammans med under läsåret.

Möte med kultur är ett integrationsprojekt som syftar till att öka kommunikationen mellan människor. För våra elever på barn- och fritidsprogrammet ingår projektet i kurserna kommunikation och pedagogiskt ledarskap.

Under läsåret kommer eleverna från de båda skolorna arbeta tillsammans med aktiviteter inom film, teater, musik eller andra kulturformer. I vår kommer projektet att redovisas och eleverna får visa vad de har skapat och lärt sig av dessa möten med både kultur och människor.

Här kan du läsa om förra årets final, när BF21 eleverna berättade om sina upplevelser av projektet inför ett fullsatt kulturhus.

Previous Story

Brons i judo till NIU-simmaren Rasmus

Next Story

Vård- och omsorgselever räddar Räddningstjänsten

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns