Pris till Ida och Tilda på årets UF-kickoff

//

LighterHome UF heter företaget som redan på årets UF-uppstart vinner pris. I förra veckan samlades alla blivande UF-företagare på Halmstads Teater för kick-off tillsammans med UF-Halland. Ida och Tilda i SA22C är företagarna bakom LighterHomeUF. De prisades för att de var de allra första att registrera sitt företag.

I förra veckan samlades alla elever som i år har valt att driva UF-företag. På Sannarpsgymnasiet hittar du unga affärsidkare på både samhällsvetenskaps- och ekonomiprogrammet. Att driva UF är ett perfekt sätt att få inblick i hur det är att vara entreprenör, för den som har det i sina framtidstankar.

Previous Story

Nioosha Shams lotsar elever till att känna stolthet över att vara flerspråkiga

Next Story

Sjukt taggad för vistelsen i Madrid, även om en viss hemlängtan finns

Latest from Allmänt