”Min pojkvän är psykopat” – läs i skoltidningen

Senast numret av skoltidningen Brännbart kom ut före påsk. ”Ett fjäderlätt nummer”, som ”förtjänar samma uppståndelse som när Jesus kom tillbaka till de levande för en så himla massa år sedan”, som våra chefredaktörer Charlie och Tindra kallar det i sin ledare.

Passa på att läsa om vad som kännetecknar en psykopat och om varför EU dividerar om vegetarisk korv verkligen ska få kallas korv. Men också om den där Corona – novell, rätt eller fel med närundervisning i detta skede och om hur ledsamt det är att studenten inte blir som den brukar vara.

Här hittar du till skoltidningen.

Previous Story

Årets UF-säljare går på Sannarp!

Next Story

Izabella Patel utsedd till årets Unga ledare av RF-SISU

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!