NIU-bordtennisspelaren Anja gör succé på TikTok

Idag uppmärksammas vår grymma elev Anja Händén, som går ekonomiprogrammet med NIU-bordtennis, i Hallandsposten. Anja satsar mot Paralympics 2024 och på videoappen TikTok har hon nästan 23000 följare som hänger med på resan mot målet.

Anja föddes med en skadad arm. Trots försämrad balans och svagare högersida spelar Anja i Halmstad Bordtennisklubbs lag i superettan. Anja har tagit sex guld i SM och kvalar nu till OS. På hennes Tiktok visar hon upp sin funktionsnedsättning och svarar hon på frågor om hur det är att vara Anja.

Stort lycka till, Anja!

bordtennis-anja-mindre

Previous Story

Fystester tillsammans med Högskolan i Halmstad för NIU-elever

Next Story

Olof: "Glöm allt glamour och glitter, för det bästa med Paris är folket."

Latest from Allmänt